Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 15000 HUF

Használati útmutató az ékszerekhez

Kedves Vásárló!


Az ékszerek hosszú élettartama csak a rendeltetésszerű használat mellett biztosítható. Annak érdekében, hogy az ékszert minél hosszabb ideig használni tudja, és sokáig örömét lelje bennük, kérem tartsa be az alábbiakban felsorolt rendeltetésszerű használatra vonatkozó szabályokat!

Tartósság:
- Ékszereit ne tegye ki erősebb fizikai igénybevételnek (ütés, csiszoló, illetve dörzsölő hatás stb, különben kieshet a kő.)!
- Továbbá kerülje a feszítést, akadást. Ha beakad a nyaklánc valamibe és hirtelen megrándul a szemek közti részek megnyúlhatnak melynek a következménye a szakadás vagy a szemek összeakadása lehet. Követ tartalmazó ékszereket óvjuk az ütéstől és véletlen se ejtsük le mert a kövek sérülhetnek esetleg kieshetnek.
- Ékszereinket óvjuk a savas lúgos közegtől, erős hőhatástól, vegyszerektől, tisztítószerektől, mechanikai hatásoktól. Közvetlenül illatszert, parfümöt, dezodort stb. ne permetezzen rá. Sós tengervíz kerülendő!
- Olyan jellegű fizikai mozgásnál ahol az ékszer sérülhet, beakadhat (munka, sport, stb..) ne használja!
- Alvás, fürdés ideje alatt ne viseljünk semmilyen ékszert
- Nyakláncot, karláncot soha ne vegyünk fel megcsavarodva. Minden felvétel előtt ujjainkkal állítsuk egy irányba a szemeket. Ha megcsavarodva hordjuk akkor a szemek megnyúlhatnak és összeakadhatnak. Arany színű és köveket tartalmazó ékszereinket főként alkalmi viseletre ajánljuk.

Tisztítás:
Ajánlott időnként puha, száraz, esetleg nedves és nem karcoló kendővel áttörölni.

Tárolás:
Nem használat esetén száraz, lehetőleg sötét, erős hőhatástól védve célszerű tárolni.
Nem rendeltetésszerű használat, durva gondatlan kezelés miatt a következő hibák lehetnek: szakadás, nyúlás, maródás (erős vegyi anyagok), karcolódás, kopás, szemek összeakadása, kövek kiesése.

Kérem a fentiek betartását!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 15000 HUF

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Manage Personal Data