Használati útmutató az ékszerekhez

Kedves Vásárló!


    Az ékszerek hosszú élettartama csak a rendeltetésszerű használat mellett biztosítható. Annak érdekében, hogy az ékszert minél hosszabb ideig használni tudja, és       sokáig örömét lelje bennük, kérem tartsa be az alábbiakban felsorolt rendeltetésszerű használatra vonatkozó szabályokat!

Tartósság:
    – Ékszereit ne tegye ki erősebb fizikai igénybevételnek (ütés, csiszoló, illetve dörzsölő hatás stb, különben kieshet a kő.)!
    – Továbbá kerülje a feszítést, akadást. Ha beakad a nyaklánc valamibe és hirtelen megrándul a szemek közti részek megnyúlhatnak melynek a következménye a               szakadás vagy a szemek összeakadása lehet. Követ tartalmazó ékszereket óvjuk az ütéstől és véletlen se ejtsük le mert a kövek sérülhetnek esetleg kieshetnek.
    – Ékszereinket óvjuk a savas lúgos közegtől, erős hőhatástól, vegyszerektől, tisztítószerektől, mechanikai hatásoktól. Közvetlenül illatszert, parfümöt, dezodort stb.           ne permetezzen rá. Sós tengervíz kerülendő!
    – Olyan jellegű fizikai mozgásnál ahol az ékszer sérülhet, beakadhat (munka, sport, stb..) ne használja!
    – Alvás, fürdés ideje alatt ne viseljünk semmilyen ékszert
    – Nyakláncot, karláncot soha ne vegyünk fel megcsavarodva. Minden felvétel előtt ujjainkkal állítsuk egy irányba a szemeket. Ha megcsavarodva hordjuk akkor a               szemek megnyúlhatnak és összeakadhatnak. Arany színű és köveket tartalmazó ékszereinket főként alkalmi viseletre ajánljuk.

Tisztítás:
    Ajánlott időnként puha, száraz, esetleg nedves és nem karcoló kendővel áttörölni.

Tárolás:
    Nem használat esetén száraz, lehetőleg sötét, erős hőhatástól védve célszerű tárolni.
    Nem rendeltetésszerű használat, durva gondatlan kezelés miatt a következő hibák lehetnek: szakadás, nyúlás, maródás (erős vegyi anyagok), karcolódás, kopás,            szemek összeakadása, kövek kiesése.

 

 

Kérem a fentiek betartását!

 

Megértésüket köszönjük! 

 

– Tamásékszer

 

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres :( Vissza a boltba