Léria orvosi fém nyaklánc – Anya ékszer

4 készleten

8,990Ft

Anya ékszer

Arany színű orvosi fém ékszer. Angol nyelvű anya feliratú nyaklánc.

1,7 cm medál, Mom (jelentése: anya) felirattal, fehér cirkónia kövekkel.

Nyaklánc hossza választható, kérjük rendelés leadásában írja meg, hogy 50 cm, 55 cm vagy 60 cm láncot szeretne. Amennyiben nem írja megjegyzésbe a méretet, úgy random fogunk küldeni.

Az anya feliratú orvosi fém ékszer egy stílusos és érzelmes ajándék azoknak, akik szeretnék megajándékozni az anyukájukat, azt a nőt, aki fontos nekik. Az orvosi fém ötvözet kiváló minőségű, nikkel- és ólommentes, így nem okoz allergiás reakciókat és biztonságosan viselhető. Az apró, de részletesen kidolgozott medálban az "Anya" felirat emlékeztet minket az anyai szeretetre, és ezáltal szimbolizálja a családi köteléket és az összetartozást. A nyaklánc egyszerű, mégis elegáns kialakítása bármely női öltözékkel remekül kombinálható. Az anya feliratú orvosi fém nyaklánc tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, anyák napjára vagy más ünnepi alkalomra. Ajándékozzon meg egy stílusos és érzelmes ékszerrel, amely mindig az emlékezetében marad!

Ékszer doboz kínálatunk az alábbi linken elérhető https://tamasekszer.hu/ekszer-dobozok/

Anya idézetek itt olvashatóak https://www.citatum.hu/szo/anya

Idézet:

Van valami, amit nehéz megfogalmazni, mert már túl sokan kimondták. Egy szó, amire nincs változat. Szeretet. Anyai szeretet. Anya, aki ezt az érzést minden más érzésnél fontosabbnak tartja. Aki minden felelősségérzetével megteremti az élet lehetőségét, ha eldönti, hogy világra hoz. Anya, aki megvéd minden bajtól, aki megtanít enni, járni, beszélni, nem csak nézni, de látni is, megérteni az embereket, megismerni a világot, a múltat és a jelent is, és megtanít védekezni a bajok ellen... És rátalálni az útra, amelyen érdemes elindulnod, és talán végigmenned is. Aki a te sikeredet a magáénak is érzi, és boldoggá teszi. Aki fogja a kezed, aki veled megy mindenhová, amíg kell, de mikor eljön az idő - ha fájó szívvel is -, el tudja engedni, hogy a magad útját járd.

Halász Judit

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres :( Vissza a boltba